Kamus

Masukkan pesan: "Poster un message"
Kembali ke situs (Indosexindex): "Retour au site"

Tanggapan anda: "Répondre au message"
Kembali ke forum: "Retour au forum"

Mengisi pesan

Nama anda: "Votre nom"
Judul: "Titre du message"
E-mail: "Votre email"
Homepage anda: "Votre adresse web"
Negara anda: "Votre pays"
Pesan: "Message"
Indonesia Sex Index - http://www.indosexindex.com

Obtenez 1000 visiteurs rapidement !
Obtenez 1000 visiteurs rapidement !
Outils webmasters Compteur Chat Forum Sondage Découverte Référeur


M'inscrire M'inscrire Me connecter Me connecter Mot de passe oublié Mot de passe oublié Retour au forum Retour au forum



  Pages: 1
Poster un nouveau message Répondre au message
Auteur Message
   Trier par date décroissante
Chatgptopenai
Posté le:
12/7/2023 08:53
Sujet du message:
Middelbare scholieren gebruiken een app
Répondre            
Email:
chatgptopenai.nl@gmail.com
 
De Zuid-Australische regering heeft een proef met AI-technologieën aangekondigd op acht openbare middelbare scholen.

Dit is de eerste proef in zijn soort in Australië.

"Edchat", een AI-chatbot vergelijkbaar met ChatGPT maar ontworpen voor educatief gebruik, is ontwikkeld door de onderwijsafdeling van de staat en Microsoft.

De acht weken durende proef zal het gebruik van AI onderzoeken om het leren van studenten te ondersteunen en de voordelen en risico's van deze nieuwe technologieën te begrijpen. Daarna beslist het kabinet of de tool voor andere scholen wordt overgenomen.
Hoe hebben Australische scholen tot nu toe gereageerd op AI?

ChatGPT kan worden gebruikt door personen van 13 jaar en ouder met toestemming van de ouders.

Maar nadat ChatGPT eind 2022 arriveerde, was Zuid-Australië de enige Australische staat die generatieve AI-tools op openbare scholen niet heeft verboden.

In mei hief de regering van West-Australië het AI-verbod voor leraren op openbare scholen op .

Maar op particuliere scholen is het gebruik van AI wijdverbreider geworden, waardoor de angst voor de digitale kloof tussen openbare en particuliere scholen is toegenomen .

Pogingen om het gebruik van AI-technologieën te beperken of te verbieden zijn ook inherent problematisch. Uit een onderzoek van YouthInsight uit juni 2023 bleek dat 70% van de 14–17-jarige Australiërs ChatGPT heeft gebruikt - 59% gebruikte het voor schoolwerk of studie en 42% voor het voltooien van schoolopdrachten.

Proberen het gebruik te beperken, vertaalt zich naar studenten die dit gebruiken in meer informele en onbewaakte ruimtes. Een verbod betekent dat studenten geen begeleide ondersteuning krijgen om te leren hoe ze deze technologieën het beste kunnen gebruiken voor hun opleiding en toekomstige werkleven.

Waar kijkt de SA-proef naar?
De SA-schoolproef zal de voordelen en uitdagingen onderzoeken van het gebruik van AI-tools om het leren van studenten te ondersteunen.

Edchat is specifiek ontworpen voor educatief gebruik, wat betekent dat de antwoorden rekening houden met het leren van studenten. Terwijl ChatGPT of Google Bard gewoon de vraag van een student zou beantwoorden, reageert Edchat niet noodzakelijkerwijs op deze manier. In plaats daarvan geeft het een passende hint of suggestie of stelt het de student een tegenvraag, net zoals een goede tutor zijn studenten zou ondersteunen.

EdChat is 24/7 beschikbaar voor studenten en biedt hen zowel binnen als buiten de klas ondersteuning.

Omdat Edchat door de overheid wordt aangeboden, zullen de gebruiksgegevens beschikbaar zijn voor nader onderzoek. Het zal dus mogelijk zijn om te begrijpen hoe studenten omgaan met AI-tools, welke vragen ze stellen, waar en wanneer ze het systeem gebruiken, enzovoort. Veel van de huidige AI-discussie is gebaseerd op speculatie, maar deze proef zal de eerste gegevens uit de echte wereld opleveren om deze vragen te beantwoorden.

Deze proef zal veel aandacht trekken en zal nauwlettend worden gevolgd door andere regeringen die ook worstelen met soortgelijke vragen rond het gebruik van AI op scholen.

Welke vragen hebben we?
De hamvraag op dit moment is of AI netto positieve of negatieve effecten heeft op het leren van studenten.

Over het gebruik van AI in het onderwijs bestaan ​​zeer uiteenlopende opvattingen. Sommige experts beweren dat het het vermogen van studenten om kritisch te schrijven en te denken zal verminderen . Anderen zien het als een waardevol hulpmiddel om de motivatie en betrokkenheid van studenten te verbeteren , hun zelfvertrouwen te vergroten en hun creatieve potentieel te ontketenen . De SA-proef zal concreet bewijs gaan leveren van de impact van AI op het leren van studenten.

Maar om echt nuttig te zijn, moet de proef ook bewijs leveren van effectieve onderwijspraktijken met behulp van AI. Anekdotisch horen we dat leraren positieve ervaringen hebben met AI-technologieën, zoals het genereren van voorbeelden die zijn afgestemd op de interesses van leerlingen, feedback op het schrijven van leerlingen en het ondersteunen van de ontwikkeling van kritisch denken en het genereren van ideeën. De SA-proef kan beginnen om veel sterker bewijs te leveren van wat effectieve AI-praktijken in de klas zijn.

Ten slotte moet de proef het bewijs leveren van een constructieve AI-ondersteunde beoordeling. De huidige beoordelingspraktijken zijn gericht op het evalueren of meten van leerproducten (zoals essays) in plaats van het beoordelen van de leerprocessen (hoe en wat studenten leren). Het is belangrijk om de bezorgdheid weg te nemen dat het gebruik van AI-tools de beoordeling kan ondermijnen als studenten vertrouwen op geautomatiseerde hulp van tools zoals ChatGPT om hun essay voor hen te schrijven.

In deze context moet de proef een vernieuwde benadering van de huidige beoordelingspraktijken laten zien. Een die het gebruik van AI omarmt en tegelijkertijd de strengheid van het bewijs garandeert dat kan worden gebruikt om de leerresultaten van studenten aan te tonen.
Gebruiker kan chatgpopenai ervaren door gratis naar chatgpopenai te gaan
 

Poster un nouveau message Répondre au message
  Pages: 1

M'inscrire M'inscrire Me connecter Me connecter Mot de passe oublié Mot de passe oublié Retour au forum Retour au forum




Kamus

Masukkan pesan: "Poster un message"
Kembali ke situs (Indosexindex): "Retour au site"

Tanggapan anda: "Répondre au message"
Kembali ke forum: "Retour au forum"

Mengisi pesan

Nama anda: "Votre nom"
Judul: "Titre du message"
E-mail: "Votre email"
Homepage anda: "Votre adresse web"
Negara anda: "Votre pays"
Pesan: "Message"